Vanaf 1 augustus 2021 gaan we in Deventer e.o starten met onze wandelgroepen. U kunt zich aanmelden voor een intake gesprek of contact opnemen voor uw vragen.

    

Op 8 juli 2021 is onze laatste wandeling in Zwolle, we gaan jullie lieve honden missen. We zien een aantal gelukkig nog af en toe in de vakanties. Bedankt voor alle leuke wandelingen welke we de afgelopen 5 jaar hebben mogen maken rondom Zwolle.

         

30-12-2020 Nieuw hondenspeelgoed in onze webshop.

  

22-12-2020

Veiligheidsberaad: trimsalons moeten sluiten

Het hoge woord is eruit. Gisterenavond is tijdens het veiligheidsberaad overlegd over het al dan niet sluiten van trimsalons. Vanmorgen bereikte ons het bericht dat een trimsalon aangewezen wordt als publieke plaats en om die reden dan ook gesloten moet zijn.

Ondanks onze zware lobby bij de overheid, is er toch besloten dat trimsalons niet open mogen blijven. Vorige week ontvingen wij uiteenlopende visies van veiligheidsregio’s en gemeenten. De ene regio vond dat trimsalons moesten sluiten en de andere regio dan weer niet.

Dibevo heeft steeds gesteld dat dierenpensions en trimsalons geen ‘publieke plaatsen’ zijn. Het zijn plekken waar een huisdier wordt afgegeven om te verzorgen, wat ook nog eens heel goed kan met inachtneming van alle adviezen. Voor dierenpensions is dit door de overheid overgenomen.

Voor trimsalons werd het een handhavingskwestie en daarom is onze stelling dat een trimsalon géén publieke plaats is, voorgelegd bij het veiligheidsberaad. Die vindt dat een trimsalon wél een publieke plaats is en heeft helaas besloten dat trimsalons definitief moeten sluiten tot in ieder geval 19 januari 2021. Het is een hard gelag, maar het is niet anders.

Desondanks blijven wij ons inspannen en lobbyen dat trimsalons open moeten blijven omwille van dierenwelzijn.

Natuurlijk blijven we telefonisch bereikbaar voor uw vragen.

01-07-2020
Nieuw in ons assortiment:
Petuxe Shampoo, Mask en Vachtspray.


01-04-2020

Per 1 mei 2020 gaan we verhuizen naar Bathmen.

De hondenuitlaatservice loopt gewoon door, op dit moment zitten onze uitlaatgroepen vol.

Onze hondentrimsalon is vanaf 14 juni 2020 weer open op onze nieuwe locatie.

De webshop en het evt. afhalen van producten kan ook op ons nieuwe adres.

 

Graag willen we onze (vaste) trimsalon klanten die niet mee gaan naar onze nieuwe locatie bedanken voor de jaren dat ik uw hond heb mogen trimmen.

Helaas kunnen we niet meer de individuele wandelingen blijven aanbieden in Zwolle.

 

Ons nieuwe adres:

Prins Clauslaan 2

7437 BZ Bathmen

06-23804047
Meer viervoeters in het bos. Gemaakt door Maureen Bosschaert.
Filmpje NOS Jeugd Journaal GPS Trackers Sanne’s Black Label

Klik hier voor het filmpje