Happy Dog Mini of Maxi Hondentuig.

Passervice voor het Happy Dog Hondentuig is bij ons in Bathmen, wij gaan samen met u en uw hond het Happy Dog hondentuig passen en persoonlijk samenstellen voor uw hond. Graag even een afspraak hiervoor maken 06-23804047.

 

Happy Dog Maxi is een comfortabel, lichtgewicht hondentuig met reflecterend stiksel en een bevestigingsoog voor de riem op het X deel op de rug. Het Happy Dog tuig heeft diverse click gespen waardoor het tuig gemakkelijk om en af te doen is. Geschikt voor honden vanaf 10 kg. Happy Dog Mini is geschikt voor de kleinere honden.


  Het grote voordeel is dat de losse onderdelen waar het complete Happy Dog tuig mee is samengesteld van maat kunnen verschillen. Het Happy Dog tuig is daardoor persoonlijk aan te passen aan de individuele bouw van uw hond. Een goed passend hondentuig komt de gezondheid van uw hond ten goede.

  Een compleet Happy Dog hondentuig bestaat uit 3 delen(X, Y en I deel), welke leverbaar zijn in de persoonlijke maat van uw hond. Prijs voor het complete Happy Dog Hondentuig is € 69,=


  Verkrijgbaar in de standaard kleuren: zwart, rood, blauw.

  Op bestelling leverbaar in turquoise en terracotta.


  * Zelf samen stellen:


  Middels de volgende 3 stappen stelt u zelf het persoonlijk aangepaste Happy Dog hondentuig voor uw hond samen:

  Stap 1(rood):

  Zoek eerst de passende maat van het top X deel. Meet vanaf de voorste rand van het schouderblad langs de rugwervels tot loodrecht een paar vingers achter de voorpoten. Dat is op de foto een rechte lijn links van de ring. Kies Small bij 10 cm, Medium bij 12 cm, Large bij 14 cm en Extra Large bij 16 cm.

  Stap 2(blauw):

  Meet voor de borstband (I) de omvang van de borstkas iets achter de voorpoten. Afhankelijk van de grootte van de hond 2-5 vingers erachter. Meestal is dit dezelfde maat als de top (X deel) of 1 maat groter.

  Stap 3 (groen):

  Meet de grote van het voorstuk (Y) vanaf de voorkant van het X deel tussen de voorpoten door tot een paar vingers achter de voorpoten. Vaak is dit dezelfde maat als de top (X deel) of 1 maat kleiner.

        

  LET OP EEN COMPLEET HAPPY DOG HONDENTUIG BESTAAT UIT 3 DELEN(X,Y EN I DEEL).

   Bestelling kunt u bij ons per whats app (06-23804047) of mail (info@sannesblacklabel.nl) doorgeven:

   Kies onderdeel X, Y, of I.

   Kies Maat XS,S,M,L OF XL.

   Kies Kleur Rood, Blauw of Zwart.

     

  Was instructies:

  Sluit alle sluitingen voor het wassen.
  Was het Happy Dog hondentuig met de hand 30 graden.
  Gebruik een zacht wasmiddel.
  Laat het drogen aan de lucht.

Er zijn geen producten in deze categorie.